Bauer Snijmachines
Bauer Horeca Apparatuur


Oude Heijningsedijk 249
4794 SH Heijningen
Tel. +31 (0) 168 75 54 92
info@bauersnijmachines.nl

Oprichting
In 2013 is Bauer Snijmachines opgericht met als doel hoogwaardige snijmachines in de markt te zetten, te onderhouden en repareren. Naast ons eigen merk Bauer wordt ook Berkel vertegenwoordigd.

Missie
Bauer Snijmachines een naam hoog te houden. Daar zijn we ons bij de keuze van de producten die we aanbieden en de service die we leveren, steeds terdege van bewust. Het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten en top-service is onze missie. Daar mag u ons steeds aan houden!

Kwaliteit in snijden
Met onze jarenlange Berkel-ervaring kennen wij de eisen die de gebruiker aan snijmachines stelt als geen ander. En dat ziet u terug in ons assortiment: technisch doordacht, degelijk, duurzaam en zeer gebruikersvriendelijk. Bauer snijmachines kunnen zich - zowel op kwaliteit als op prijs - probleemloos meten met de beste in hun soort.

Verkoop
Bauer Snijmachines verkoopt rechtstreeks en via zorgvuldig gekozen wederverkopers aan de eindgebruiker. Dit geldt voor nieuwe en gereviseerde apparatuur en in alle gevallen verlenen wij dezelfde service en garantie.

Onderhoud & reparatie
De beste service wordt altijd gedaan door de specialist.

Bauer Services heeft zich gespecialiseerd in snijmachines. Hierdoor kan een klant altijd de beste kwaliteit verwachten. Door de jarenlange ervaring, regelmatige bijscholing en enthousiasme zijn vleeswarensnijmachines onze passie geworden. Uw machine wordt vanzelfsprekend voorzien van de beste onderdelen want wij zijn pas tevreden als u dat bent.
Lees meer>>